Αρχική Σελίδα

Xiamen Huli Fengyi Industry Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Βιοδιασπάσιμες Ziplock τσάντες για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Βιοδιασπάσιμες Ziplock τσάντες για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστώ για τη στοχαστική υπηρεσία σας, ειλικρινά ελπίδα ότι η επιχείρησή μας έρχεται όλο και περισσότερο. Εν πάση περιπτώσει σας ευχαριστήστε για την υποστήριξή σας!

—— Kelly Johnson

Η αγαπητή Rebecca, ο πελάτης μας ανατροφοδοτεί είναι καλή! Σας ευχαριστώ για τη θαυμάσια υπηρεσία σας πριν, είστε επαγγελματικοί. Θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με σας!

—— Gary Rosenfeld

Πολύ καλή ποιότητα. Ευχαριστίες για την καλή υπηρεσία και τη γρήγορη παράδοση.

—— Erica

Η επιχείρηση είναι καλή. Έχω πωλήσει την πρώτη batch τυπωμένων τσαντών και ο καθένας τις συμπαθεί πραγματικά. Πωλούν καλά!

—— SUZETTE Β

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Σε Fengyi, θα ολοκληρώσουμε τη διαταγή όγκου σας σχετικά με 12 γραμμές παραγωγής μας. Τα μηχανήματα παραγωγής εισάγονται από τη Γερμανία για να σας εγγυηθούν την ποιοτική κατασκευή. Η μηνιαία παραγωγή συμπληρώνει συνολικά αυτήν την περίοδο 150-200 τόνους των sealable τσαντών. Προμηθεύουμε τις πρώτες ύλες από περίπου 15 μακροπρόθεσμους, εμπιστευμένους προμηθευτές. Και δεδομένου ότι η σχέση μας με πολλούς από αυτούς τους προμηθευτές επιστρέφει τουλάχιστον εννέα έτη, μπορείτε να είστε σίγουροι της γρήγορης παράδοσης και της ευελιξίας να προσαρμοστούν τα ειδικά αιτήματα. Η επιχείρηση θα βελτιωθεί συνεχώς και θα καινοτομήσει, θα βελτιώσει την εμπιστοσύνη πελατών και την υποστήριξη, να προσπαθήσει για ένα μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, που δημιουργεί τους νέους πελάτες μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση. Η ικανοποίησή σας - είναι η ισόβια αναζήτησή μας!

   

  Γραμμή παραγωγής:

   

  Xiamen Huli Fengyi Industry Co., Ltd

   

  Εάν οποιαδήποτε από τα στοιχεία είναι το ενδιαφέρον σας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Θα σας δώσουμε τις ανταγωνιστικές αναφορές μας και θα κάνουμε το καλύτερό μας για να καλύψουμε την απαίτησή σας. Σας υποσχόμαστε την ανώτερη ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή.

 • OEM / ODM

  Μπορούμε να αναπτύξουμε τα σχέδια σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας ή τις ιδέες μέσα σε τρεις ημέρες. Παρέχουμε σε σας τα δείγματα σε μια εβδομάδα και παραδίδουμε τις διαταγές σας σε ακριβώς δύο εβδομάδες. Μπορείτε να επιλέξετε ποια φιλικά προς το περιβάλλον υλικά θα επιθυμούσατε να χρησιμοποιήσετε για τις τσάντες σας.

   

  Συνεργαστείτε με σας για να επιτύχετε τα καρποφόρα αποτελέσματα!

 • Ε & Α
Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen Huli Fengyi Industry Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Rebecca Zhu

Τηλ.:: 86-592-5965878

Φαξ: 86-0592-5960878

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)