Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. βιομηχανίας Huli Fengyi Xiamen, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 1997 είναι επιχείρηση στην Κίνα που ειδικεύεται στην κατασκευή των πλαστικών τσαντών, προσκολλάται ταινία και φύλλο αλουμινίου Alumnium. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, Fengyi έχει κάνει τις μεγάλες προσπάθειες στην αναβάθμιση ποιοτικών συστημάτων ελέγχου. Τώρα Fengyi είναι καλά - γνωστός σε Xiamen ως μια από την οδήγηση και τους επαγγελματικούς κατασκευαστές σε αυτόν τον τομέα, ο οποίος έχει το εργοστάσιο και τους πεπειραμένους τεχνικούς του. Τα προϊόντα του έχουν εξαχθεί ευρέως σε πολλές χώρες συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, Janpan και της Βόρειας Αμερικής κ.λπ…. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν: (1) οικιακό ziplock η τσάντα, Resealable ziplock τσαντών του /Ecoration τσαντών του /Snack τσαντών σάντουιτς/τσαντών ψυκτήρων/τσαντών αποθήκευσης βιομηχανική (2) τσάντα, τσάντα ιατρικής/βιομηχανική τσάντα συσκευασίας/σύνθετη τσάντα (3) προσκολλάται φύλλο αλουμινίου αλουμινίου ταινιών/περικαλυμμάτων (4).

 

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην περιοχή Huli, πόλη Xiamen που είναι πολύ διάσημη όμορφη πόλη παραλιών στο νότο της Κίνας, εκτός από εμείς είναι με την κατάλληλη μεταφορά: περίπου είκοσι λεπτά στο διεθνή αερολιμένα και μια ώρα στο θαλάσσιο λιμένα Xiamen.
Αυτήν την περίοδο η επιχείρησή μας έχει περισσότερους από 300 εργαζομένους, 80 τους είναι επαγγελματίες. Συμπληρώνουμε συνολικά την κάλυψη μια περιοχή περίπου 8500㎡, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής γραφείων 500㎡ και των εργαστηρίων 8000㎡.
Η επιχείρησή μας εστιάζει πάντα στην αλληλεγγύη, την ειλικρίνεια, την καινοτομία και την ανάπτυξη, και έχουμε εγκριθεί από τα πιστοποιητικά του FDA, BSCI, QS, ISO9001-2008, ROHS, SGS, ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ.

 

Η επιχείρησή μας στοχεύει:

δυνάμει της σταθερής ποιότητας των προϊόντων, λογικές τιμή και ποιοτική υπηρεσία για να γίνει οι πιό αξιόπιστοι συνεργάτες συνεργατών.

 

Εάν οποιαδήποτε από τα στοιχεία είναι το ενδιαφέρον σας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Θα σας δώσουμε τις ανταγωνιστικές αναφορές μας και θα κάνουμε το καλύτερό μας για να καλύψουμε την απαίτησή σας. Σας υποσχόμαστε την ανώτερη ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

1997--Η Co. βιομηχανίας Fengyi Xiamen, ΕΠΕ καθιερώθηκε
2003--Άρχισε να εξάγει
2009--Για να είναι χρυσό μέλος του προμηθευτή Alibaba στην Κίνα
2010--Άρχισε να παρευρίσκεται στην έκθεση oversea, όπως η Ιταλία, οι ΗΠΑ, η Γερμανία, Netherland, η Ρωσία κ.λπ.
2011--Το FDA, GMC, ROHS, EPIcertification εγκρίθηκε
2012--η γραμμή παραγωγής 12 εισήχθη
2013--Για να είναι μέλος της Ευρώπης PLMA (ιδιωτική ένωση κατασκευών ετικετών)
2014--Το κινημένο έως νέο εργοστάσιο, διευρύνει την παραγωγή μας, προσιτότητα ικανότητας σε 450ton/month
ISO22000approved
Ο όγκος εξαγωγής ήταν πάνω από 15.000.000 USD/year
2015--Πληρώστε τη σημασία στην επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου

 

Εάν οποιαδήποτε από τα στοιχεία είναι το ενδιαφέρον σας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Θα σας δώσουμε τις ανταγωνιστικές αναφορές μας και θα κάνουμε το καλύτερό μας για να καλύψουμε την απαίτησή σας. Σας υποσχόμαστε την ανώτερη ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή.

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Wrapok

Αριθμός Υπαλλήλων : 260~300

Ετήσιες πωλήσεις : 10 Million-15Million

Ιδρύθηκε Έτος : 1996

Εξαγωγή pc : 80% - 90%