Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστώ για τη στοχαστική υπηρεσία σας, ειλικρινά ελπίδα ότι η επιχείρησή μας έρχεται όλο και περισσότερο. Εν πάση περιπτώσει σας ευχαριστήστε για την υποστήριξή σας!

—— Kelly Johnson

Η αγαπητή Rebecca, ο πελάτης μας ανατροφοδοτεί είναι καλή! Σας ευχαριστώ για τη θαυμάσια υπηρεσία σας πριν, είστε επαγγελματικοί. Θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με σας!

—— Gary Rosenfeld

Πολύ καλή ποιότητα. Ευχαριστίες για την καλή υπηρεσία και τη γρήγορη παράδοση.

—— Erica

Η επιχείρηση είναι καλή. Έχω πωλήσει την πρώτη batch τυπωμένων τσαντών και ο καθένας τις συμπαθεί πραγματικά. Πωλούν καλά!

—— SUZETTE Β

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

QC/Technical υποστήριξη
Παίρνουμε το στερεό έλεγχο στην ποιότητα των προϊόντων. Η ποιοτική επιθεώρηση έχει διαιρέσει σε αυτοεπιθεώρηση εργασιακής διαδικασίας - QC επιθεώρηση περιπόλου - επιθεώρηση δειγματοληψίας ολοκληρωμένων προϊόντων - μεγάλη επιθεώρηση δειγματοληψίας batch πριν από την παράδοση. Ελέγχουμε αυστηρά την αναλογία λάθους προδιαγραφών μέσα σε +/--2MM, την αναλογία λάθους πάχους μέσα σε 0.2MIC, και την αναλογία λάθους chromatics εκτύπωσης μέσα σε +/--1MM. Επιπλέον, η ποσότητα μεταξύ της αναλογίας λάθους αλλαγής συσκευασίας πρέπει να είναι μέσα σε 0,03%. Η όργανο μέτρησης είναι μικρόμετρο, και ηλεκτρονική ισορροπία.

 

Διαδικασία για το μη συμμορφούμενο προϊόν κατά τη διάρκεια της παραγωγής:
1. QC γραμμών πραγματοποιεί τον κανονικό έλεγχο, η καταγραφή και άμεσα να ενεργήσουν θα ληφθούν εάν το μη συμμορφούμενο προϊόν βρίσκεται.
2. Εάν το μη συμμορφούμενο προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη εμπορευμάτων, QC πλήρης έλεγχος η ίδια batch και να υποβάλει έκθεση στο QC ηγέτη.
3. Όλα τα μη συμμορφούμενα προϊόντα θα χαρακτηριστούν και θα διατεθούν.

 

ΑΥΤΟΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑ PRODUSTS ΜΑΣ

 

ΑΡΧΙΚΑ -Εξασφάλιση ποιότητας των πρώτων υλών:

 

υιοθετούμε τα ακατέργαστα meterials--Τιτάνας C150Y της Μαλαισίας
Όποιοι είναι καταλληλότεροι για τις resealable ziplock τσάντες στον κόσμο .description και SGS το πιστοποιητικό των πρώτων υλών.

 

ΑΦΕΤΕΡΟΥ-Εξασφάλιση ποιότητας των εξαρτημάτων:

 

χαρακτηριστικά γνωρίσματα και περιγραφή των εξαρτημάτων μας και SGS του πιστοποιητικού των προϊόντων.

 

ΤΡΙΤΟΝ-Εξασφάλιση ποιότητας της διαδικασίας:

 

1. Επιβεβαιώστε το πρώτο δείγμα μετά από την εξώθηση από το προσωπικό παραγωγής
2. QC γραμμών πηγαίνει στους κύκλους στην εξώθηση workshopQC θα επιθεωρήσει κάθε μηχανή και θα συμπληρώσει τις μορφές εκθέσεων, σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, QC θα το παραδώσει στο αρχηγό ομάδας αμέσως
3. QC γραμμών πηγαίνει στους κύκλους στην εξώθηση workshopQC θα επιθεωρήσει κάθε μηχανή και θα συμπληρώσει τις μορφές εκθέσεων, σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, QC θα το παραδώσει στο αρχηγό ομάδας αμέσως
4. Επιβεβαιώστε το πρώτο δείγμα μετά από τη μετατροπή από το προσωπικό παραγωγής
5. QC γραμμών πηγαίνει στους κύκλους στο εργαστήριο μετατροπής. QC θα επιθεωρήσει κάθε μηχανή και θα συμπληρώσει τις μορφές εκθέσεων σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, QC θα το παραδώσει στο αρχηγό ομάδας αμέσως
6. Επιβεβαιώστε τη συσκευασία. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, QC θα το παραδώσει στο αρχηγό ομάδας αμέσως
7. Απροσδόκητος έλεγχος η μαζική παραγωγή. Πρίν στέλνει, QC ο ηγέτης απροσδόκητος έλεγχος η μαζική παραγωγή (τουλάχιστον 30%) και να συμπληρώσει τις μορφές εκθέσεων. Εάν τα προϊόντα ήταν αναρμόδια, δεν θα μπορούσαν να σταλούν έως ότου το αποτέλεσμα του επανελέγχου είναι 0k.

 

ΤΕΤΑΡΤΟΝ-Πιστοποιητικό των προϊόντων:

 

στείλετε τα δείγματα SGS προκειμένου να εξεταστούν τα κοντά FDA και ROHS πρότυπα.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms.

Τηλ.:: 86-592

Φαξ: 86-0592

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)